Unge

Kraftcenter for Unge

I Kraftcentret har vi valgt at have et særligt fokus på unge mellem 18 og 30 år. Derfor har vi et tilbud, som kun er for unge.

For at kunne blive tilknyttet Kraftcenter for Unge, skal du kontakte Team Rådgivning og Afklaring. Teamet kan afklare og henvise dig til Kraftcenter for Unge.

Som ung kan du også benytte de fleste andre tilbud i Kraftcentret, hvis det giver mening i forhold til dine mål.

Når du har fået en kontaktperson i Kraftcenter Esbjerg, vil du få vejledning og sammen med din kontaktperson arbejder du på med at nå dine mål. Dit forløb i Kraftcentret kan veksle mellem samtaler og deltagelse i læringsforløb og undervisning i grupper, hvor I kan være mellem 4 og 12 deltagere. Alt er tilpasset efter dit behov. Du vil løbende have evaluerende samtaler med din støttekontaktperson.

Kraftcenter Unge hører under Servicelovens §82 A & B

Kraftcentrets ungetilbud er placeret på forskellige adresser i Ribe og Esbjerg. Du finder os i Esbjerg i Frodesgade 27, og i Konfus lokaler på Tobakken samt i Ribe i lejligheden på Tangevej 6.

Unge fortæller om Kraftcenter for Unge

Steffen, Trine og Gitte fortæller i programmet Kaffe med Kurt på TV Syd om nogle af deres udfordringer, og hvordan de har søgt støtte i Kraftcenter for Unge. Se programmet ved at klikke på billedet nedenfor.